- Nyheder

Nyheder

20. november 2014, kl. 09:36

Gentofte er Årets Ungdomskommune 2015

Læs mere..

17. november 2014, kl. 13:23

Månedens Frivillig kåret i Esbjerg

Læs mere..

10. november 2014, kl. 12:46

Stem på LEDER FOR EN DAG i denne uge

Læs mere..

Se alle nyheder

Se nyhedsbreve

Humor mod aids-kampagnen 2012: 14.380 timers frivilligt arbejde

20. apr, 2012

Projekt Frivillig har i samarbejde med AIDS-Fondet skaffet 719 frivillige fra 56 forskellige ungdomsuddannelsesinstitutioner til Humor-mod-aids-kampagnen. De frivillige kan nu udskrive et Frivilligbevis for deres indsats i kampagnen.

I disse dage optælles de indsamlede penge af AIDS-Fondet, og i løbet af få dage vil en vinder blandt de mange vinderhold udpeges. Projekt Frivillig offentliggør naturligvis vinderholdet, så snart det er officielt.

Rigtig mange Frivillighedsvejledere har brugt morgensamlinger til at informere om kampagnen, og det har været en stor hjælp i hvervningsarbejdet.

De frivillige opfordres til at få en sjov uge under parolen ’Ha’ det sjovt og gør en forskel’, hvor de bruger 20 timer i konkurrencen om at skaffe flest penge hjem til unge hiv-smittede i Danmark og Ukraine.

Fakta:

719 frivillige deltog gennem Projekt Frivillig
14.380 timers frivilligt arbejde blev udført på én uge
56 Ungdomsuddannelsesinstitutioner var repræsenteret
På dette tidspunkt har 108 fået underskrevet deres Frivilligbevis af AIDS-Fondet – og flere venter!

Vinderholdet offentliggøres, så snart alle penge er optalt.


Tilbage

Månedens Frivillig

En onsdag formiddag før efterårsferien tog Projekt Frivillig gaver under armen og kørte til Fredericia for at overraske en ung frivillig med prisen som Månedens Frivillig på en morgensamling på EUC Lillebælt. Den stolte og meget overraskede vinder blev fejret med gaver, taler og med høje klapsalver fra sine kammerater. Mick Scholtka blev valgt blandt mange stærke kandidater for sit utrættelige engagement, sin positive tilgang til mennesker og sine fantastiske pædagogiske evner, som til sammen gør ham til en inspirerende frivillig lektiehjælper og mentor.

Kender du en potentiel Månedens Frivillig-vinder, så send en begrundelse til konsulent Marie Nydam på mnj@frivillighed.dk

Powered by Webnodes CMS and Filecamp