- Nyheder

Nyheder

10. oktober 2014, kl. 11:15

I uge 42 sætter EU fokus på at lære programmering

Læs mere..

10. oktober 2014, kl. 08:55

Månedens Frivillig kåret i Fredericia

Læs mere..

25. september 2014, kl. 09:11

Projekt Frivillig kommer til Odder

Læs mere..

Se alle nyheder

Se nyhedsbreve

Humor mod aids-kampagnen 2012: 14.380 timers frivilligt arbejde

20. apr, 2012

Projekt Frivillig har i samarbejde med AIDS-Fondet skaffet 719 frivillige fra 56 forskellige ungdomsuddannelsesinstitutioner til Humor-mod-aids-kampagnen. De frivillige kan nu udskrive et Frivilligbevis for deres indsats i kampagnen.

I disse dage optælles de indsamlede penge af AIDS-Fondet, og i løbet af få dage vil en vinder blandt de mange vinderhold udpeges. Projekt Frivillig offentliggør naturligvis vinderholdet, så snart det er officielt.

Rigtig mange Frivillighedsvejledere har brugt morgensamlinger til at informere om kampagnen, og det har været en stor hjælp i hvervningsarbejdet.

De frivillige opfordres til at få en sjov uge under parolen ’Ha’ det sjovt og gør en forskel’, hvor de bruger 20 timer i konkurrencen om at skaffe flest penge hjem til unge hiv-smittede i Danmark og Ukraine.

Fakta:

719 frivillige deltog gennem Projekt Frivillig
14.380 timers frivilligt arbejde blev udført på én uge
56 Ungdomsuddannelsesinstitutioner var repræsenteret
På dette tidspunkt har 108 fået underskrevet deres Frivilligbevis af AIDS-Fondet – og flere venter!

Vinderholdet offentliggøres, så snart alle penge er optalt.


Tilbage

Del din fritid og vind 15.000 kr.

I uge 40 og 41 afvikler Projekt Frivillig en landsdækkende kampagne. Er du elev på en af landets ungdomsuddannelser, kan du vinde 3 x 15.000 kr., hvis du tager et billede af dit frivillige arbejde og deler det på Facebook eller Instagram under hashtagget #DelDinFritid14. Hashtagget skal også fremgå af billedet, og du skal lige smutte ind forbi vores kampagnehjemmeside www.deldinfritid.dk og tilmelde dig. Det er nemt at deltage, og du kan løbe med 15.000 kr. til din klasse.  

Er du frivillig, men ikke elev på en ungdomsuddannelse, så vil vi stadig meget gerne se billeder fra dit frivillige arbejde. Vi er helt vilde med frivillige, så tag et billede og del det med os på #DelDinFritid14. 

Powered by Webnodes CMS and Filecamp