- Om projektfrivillig.dk

Nyheder

15. december 2014, kl. 09:57

Elever fra Ikast-Brande Gymnasium sørger for julehjælp

Læs mere..

11. december 2014, kl. 11:56

Frivillige fra Red Barnet Ungdom fik førstepladsen

Læs mere..

2. december 2014, kl. 10:25

Årets julegaveidé: Giv dig selv - bliv frivillig!

Læs mere..

Se alle nyheder

Se nyhedsbreve

Undervisningsministeren roser unge frivillige

Den 21. maj kårede undervisningsminister Christine Antorini fem inspirerende frivillige elever fra Jordbrugets UddannelsesCenter Århus som Månedens Frivillige. Projekt Frivillig, de fem vinder-elever og en masse medrejsende klassekammerater og lærere var i Undervisningsministeriet til overrækkelsen, hvor ministeren roste de fem elever til skyerne. Hun understregede det frivillige arbejdes store værdi for unge – både personligt, men også i forhold til at åbne døre i forhold til studie og arbejdsliv.

Om projektfrivillig.dk

På projektfrivillig.dk kan du læse om Projekt Frivillig og downloade de dokumenter og materialer, du som elev, som forening eller ansat på en ungdomsuddannelsesinstitution skal bruge i forbindelse med Projekt Frivillig.

Formålet

Formålet med projektfrivillig.dk er at oplyse om Projekt Frivillig og gøre det nemt og overskueligt for interesserede at få adgang til relevante informanter, dokumenter og materialer.

Hvem henvender projektfrivillig.dk sig til?

Projektfrivillig.dk henvender sig til elever på ungdomsuddannelser, til foreninger og organisationer, til ansatte på ungdomsuddannelserne og andre, som har interesse i Projekt Frivillig.

Det finder du på projektfrivillig.dk

Har du brug for information om Projekt Frivillig eller behov for at benytte sidefunktioner, kan du bruge vores hjemmeside.

Her har du fx mulighed for:

Derudover kan du læse meget mere om Projekt Frivillig for elever eller for foreninger og de muligheder, du har for at få hjælp til Projekt Frivillig i dit lokalområde

Har du brug for at vide mere om Projekt Frivillig, eller kan du ikke finde de oplysninger, du har brug for, er du velkommen til at kontakte Projekt Frivillig.

Månedens Frivillig

En onsdag formiddag før efterårsferien tog Projekt Frivillig gaver under armen og kørte til Fredericia for at overraske en ung frivillig med prisen som Månedens Frivillig på en morgensamling på EUC Lillebælt. Den stolte og meget overraskede vinder blev fejret med gaver, taler og med høje klapsalver fra sine kammerater. Mick Scholtka blev valgt blandt mange stærke kandidater for sit utrættelige engagement, sin positive tilgang til mennesker og sine fantastiske pædagogiske evner, som til sammen gør ham til en inspirerende frivillig lektiehjælper og mentor.

Kender du en potentiel Månedens Frivillig-vinder, så send en begrundelse til konsulent Marie Nydam på mnj@frivillighed.dk

Powered by Webnodes CMS and Filecamp