- Om projektfrivillig.dk

Nyheder

5. september 2014, kl. 09:38

Infomøde om Projekt Frivillig 11. september i Viborg

Læs mere..

3. september 2014, kl. 15:15

Emilie fra Køge Gymnasium blev Månedens Frivillig

Læs mere..

2. september 2014, kl. 11:34

Stil krav til frivillige - så strømmer de til

Læs mere..

Se alle nyheder

Se nyhedsbreve

Undervisningsministeren kårer Månedens Frivillig

Den 21. maj kårede undervisningsminister Christine Antorini fem inspirerende frivillige elever fra Jordbrugets UddannelsesCenter Århus som Månedens Frivillige. Projekt Frivillig, de fem vinder-elever og en masse medrejsende klassekammerater og lærere var i Undervisningsministeriet til overrækkelsen, hvor ministeren roste de fem elever til skyerne. Hun understregede det frivillige arbejdes store værdi for unge – både personligt, men også i forhold til at åbne døre i forhold til studie og arbejdsliv.

Om projektfrivillig.dk

På projektfrivillig.dk kan du læse om Projekt Frivillig og downloade de dokumenter og materialer, du som elev, som forening eller ansat på en ungdomsuddannelsesinstitution skal bruge i forbindelse med Projekt Frivillig.

Formålet

Formålet med projektfrivillig.dk er at oplyse om Projekt Frivillig og gøre det nemt og overskueligt for interesserede at få adgang til relevante informanter, dokumenter og materialer.

Hvem henvender projektfrivillig.dk sig til?

Projektfrivillig.dk henvender sig til elever på ungdomsuddannelser, til foreninger og organisationer, til ansatte på ungdomsuddannelserne og andre, som har interesse i Projekt Frivillig.

Det finder du på projektfrivillig.dk

Har du brug for information om Projekt Frivillig eller behov for at benytte sidefunktioner, kan du bruge vores hjemmeside.

Her har du fx mulighed for:

Derudover kan du læse meget mere om Projekt Frivillig for elever eller for foreninger og de muligheder, du har for at få hjælp til Projekt Frivillig i dit lokalområde

Har du brug for at vide mere om Projekt Frivillig, eller kan du ikke finde de oplysninger, du har brug for, er du velkommen til at kontakte Projekt Frivillig.

Husk dit Frivilligbevis!

Har du deltaget i frivillige aktiviteter i en organisation/forening eller på din skole før sommerferien?

Så husk at udskrive dit Frivilligbevis

Månedens Frivillige

Vi kårer en elev (eller en gruppe) som ’månedens frivillige’. Vi vil derfor meget gerne have din hjælp til at finde vinderne.
Indsend et bud til mnj@frivillighed.dk med en kort beskrivelse. Så sørger vi for, at vinderne får en Projekt Frivillig T-shirt og omtale på Projekt Frivilligs platforme.

Powered by Webnodes CMS and Filecamp