- Om projektfrivillig.dk

Nyheder

25. september 2014, kl. 09:11

Projekt Frivillig kommer til Odder

Læs mere..

5. september 2014, kl. 09:38

Infomøde om Projekt Frivillig 11. september i Viborg

Læs mere..

3. september 2014, kl. 15:15

Emilie fra Køge Gymnasium blev Månedens Frivillig

Læs mere..

Se alle nyheder

Se nyhedsbreve

Undervisningsministeren kårer Månedens Frivillig

Den 21. maj kårede undervisningsminister Christine Antorini fem inspirerende frivillige elever fra Jordbrugets UddannelsesCenter Århus som Månedens Frivillige. Projekt Frivillig, de fem vinder-elever og en masse medrejsende klassekammerater og lærere var i Undervisningsministeriet til overrækkelsen, hvor ministeren roste de fem elever til skyerne. Hun understregede det frivillige arbejdes store værdi for unge – både personligt, men også i forhold til at åbne døre i forhold til studie og arbejdsliv.

Om projektfrivillig.dk

På projektfrivillig.dk kan du læse om Projekt Frivillig og downloade de dokumenter og materialer, du som elev, som forening eller ansat på en ungdomsuddannelsesinstitution skal bruge i forbindelse med Projekt Frivillig.

Formålet

Formålet med projektfrivillig.dk er at oplyse om Projekt Frivillig og gøre det nemt og overskueligt for interesserede at få adgang til relevante informanter, dokumenter og materialer.

Hvem henvender projektfrivillig.dk sig til?

Projektfrivillig.dk henvender sig til elever på ungdomsuddannelser, til foreninger og organisationer, til ansatte på ungdomsuddannelserne og andre, som har interesse i Projekt Frivillig.

Det finder du på projektfrivillig.dk

Har du brug for information om Projekt Frivillig eller behov for at benytte sidefunktioner, kan du bruge vores hjemmeside.

Her har du fx mulighed for:

Derudover kan du læse meget mere om Projekt Frivillig for elever eller for foreninger og de muligheder, du har for at få hjælp til Projekt Frivillig i dit lokalområde

Har du brug for at vide mere om Projekt Frivillig, eller kan du ikke finde de oplysninger, du har brug for, er du velkommen til at kontakte Projekt Frivillig.

Del din fritid og vind 15.000 kr.

I uge 40 og 41 afvikler Projekt Frivillig en landsdækkende kampagne. Er du elev på en af landets ungdomsuddannelser, kan du vinde 3 x 15.000 kr., hvis du tager et billede af dit frivillige arbejde og deler det på Facebook eller Instagram under hashtagget #DelDinFritid14. Hashtagget skal også fremgå af billedet, og du skal lige smutte ind forbi vores kampagnehjemmeside www.deldinfritid.dk og tilmelde dig. Det er nemt at deltage, og du kan løbe med 15.000 kr. til din klasse.  

Er du frivillig, men ikke elev på en ungdomsuddannelse, så vil vi stadig meget gerne se billeder fra dit frivillige arbejde. Vi er helt vilde med frivillige, så tag et billede og del det med os på #DelDinFritid14. 

Powered by Webnodes CMS and Filecamp