- Værktøjskasse

Nyheder

5. september 2014, kl. 09:38

Infomøde om Projekt Frivillig 11. september i Viborg

Læs mere..

3. september 2014, kl. 15:15

Emilie fra Køge Gymnasium blev Månedens Frivillig

Læs mere..

2. september 2014, kl. 11:34

Stil krav til frivillige - så strømmer de til

Læs mere..

Se alle nyheder

Se nyhedsbreve

Undervisningsministeren kårer Månedens Frivillig

Den 21. maj kårede undervisningsminister Christine Antorini fem inspirerende frivillige elever fra Jordbrugets UddannelsesCenter Århus som Månedens Frivillige. Projekt Frivillig, de fem vinder-elever og en masse medrejsende klassekammerater og lærere var i Undervisningsministeriet til overrækkelsen, hvor ministeren roste de fem elever til skyerne. Hun understregede det frivillige arbejdes store værdi for unge – både personligt, men også i forhold til at åbne døre i forhold til studie og arbejdsliv.

Idékatalog

Projekt Frivillig afholdt en konference i efteråret 2011 for Frivillighedsvejledere og foreninger. Ud fra ideer og workshops genereret på konferencen er der blevet et idékatalog til fri afbenyttelse for alle interesserede.

Frivillighedsvejledere

Alle skoler, omfattet af Projekt Frivillig, har udpeget en Frivillighedsvejleder, som fungerer som bindeled mellem Projekt Frivillig og eleverne. Læs hvad det indebærer her.

Foreninger og organisationer

Vi hjælper foreninger og organisationer med at rekruttere frivillige. Vi har også ideer og gode råd til, hvordan I rekrutterer og fastholder unge i jeres forening.

Værktøjskasse

I Projekt Frivilligs værktøjskasse finder du de værktøjer og redskaber, som både elever, Frivillighedsvejledere og frivillige organisationer og foreninger kan få brug for.

Har du brug for svar på flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din regionale Projekt Frivillig konsulent eller Landssekretariatet - find os her.

Husk dit Frivilligbevis!

Har du deltaget i frivillige aktiviteter i en organisation/forening eller på din skole før sommerferien?

Så husk at udskrive dit Frivilligbevis

Månedens Frivillige

Vi kårer en elev (eller en gruppe) som ’månedens frivillige’. Vi vil derfor meget gerne have din hjælp til at finde vinderne.
Indsend et bud til mnj@frivillighed.dk med en kort beskrivelse. Så sørger vi for, at vinderne får en Projekt Frivillig T-shirt og omtale på Projekt Frivilligs platforme.

Powered by Webnodes CMS and Filecamp