- Værktøjskasse

Nyheder

15. december 2014, kl. 09:57

Elever fra Ikast-Brande Gymnasium sørger for julehjælp

Læs mere..

11. december 2014, kl. 11:56

Frivillige fra Red Barnet Ungdom fik førstepladsen

Læs mere..

2. december 2014, kl. 10:25

Årets julegaveidé: Giv dig selv - bliv frivillig!

Læs mere..

Se alle nyheder

Se nyhedsbreve

Undervisningsministeren roser unge frivillige

Den 21. maj kårede undervisningsminister Christine Antorini fem inspirerende frivillige elever fra Jordbrugets UddannelsesCenter Århus som Månedens Frivillige. Projekt Frivillig, de fem vinder-elever og en masse medrejsende klassekammerater og lærere var i Undervisningsministeriet til overrækkelsen, hvor ministeren roste de fem elever til skyerne. Hun understregede det frivillige arbejdes store værdi for unge – både personligt, men også i forhold til at åbne døre i forhold til studie og arbejdsliv.

Idékatalog

Projekt Frivillig afholdt en konference i efteråret 2011 for Frivillighedsvejledere og foreninger. Ud fra ideer og workshops genereret på konferencen er der blevet et idékatalog til fri afbenyttelse for alle interesserede.

Frivillighedsvejledere

Alle skoler, omfattet af Projekt Frivillig, har udpeget en Frivillighedsvejleder, som fungerer som bindeled mellem Projekt Frivillig og eleverne. Læs hvad det indebærer her.

Foreninger og organisationer

Vi hjælper foreninger og organisationer med at rekruttere frivillige. Vi har også ideer og gode råd til, hvordan I rekrutterer og fastholder unge i jeres forening.

Værktøjskasse

I Projekt Frivilligs værktøjskasse finder du de værktøjer og redskaber, som både elever, Frivillighedsvejledere og frivillige organisationer og foreninger kan få brug for.

Har du brug for svar på flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din regionale Projekt Frivillig konsulent eller Landssekretariatet - find os her.

Månedens Frivillig

En onsdag formiddag før efterårsferien tog Projekt Frivillig gaver under armen og kørte til Fredericia for at overraske en ung frivillig med prisen som Månedens Frivillig på en morgensamling på EUC Lillebælt. Den stolte og meget overraskede vinder blev fejret med gaver, taler og med høje klapsalver fra sine kammerater. Mick Scholtka blev valgt blandt mange stærke kandidater for sit utrættelige engagement, sin positive tilgang til mennesker og sine fantastiske pædagogiske evner, som til sammen gør ham til en inspirerende frivillig lektiehjælper og mentor.

Kender du en potentiel Månedens Frivillig-vinder, så send en begrundelse til konsulent Marie Nydam på mnj@frivillighed.dk

Powered by Webnodes CMS and Filecamp