- Værktøjskasse

Nyheder

10. oktober 2014, kl. 11:15

I uge 42 sætter EU fokus på at lære programmering

Læs mere..

10. oktober 2014, kl. 08:55

Månedens Frivillig kåret i Fredericia

Læs mere..

25. september 2014, kl. 09:11

Projekt Frivillig kommer til Odder

Læs mere..

Se alle nyheder

Se nyhedsbreve

Undervisningsministeren kårer Månedens Frivillig

Den 21. maj kårede undervisningsminister Christine Antorini fem inspirerende frivillige elever fra Jordbrugets UddannelsesCenter Århus som Månedens Frivillige. Projekt Frivillig, de fem vinder-elever og en masse medrejsende klassekammerater og lærere var i Undervisningsministeriet til overrækkelsen, hvor ministeren roste de fem elever til skyerne. Hun understregede det frivillige arbejdes store værdi for unge – både personligt, men også i forhold til at åbne døre i forhold til studie og arbejdsliv.

Idékatalog

Projekt Frivillig afholdt en konference i efteråret 2011 for Frivillighedsvejledere og foreninger. Ud fra ideer og workshops genereret på konferencen er der blevet et idékatalog til fri afbenyttelse for alle interesserede.

Frivillighedsvejledere

Alle skoler, omfattet af Projekt Frivillig, har udpeget en Frivillighedsvejleder, som fungerer som bindeled mellem Projekt Frivillig og eleverne. Læs hvad det indebærer her.

Foreninger og organisationer

Vi hjælper foreninger og organisationer med at rekruttere frivillige. Vi har også ideer og gode råd til, hvordan I rekrutterer og fastholder unge i jeres forening.

Værktøjskasse

I Projekt Frivilligs værktøjskasse finder du de værktøjer og redskaber, som både elever, Frivillighedsvejledere og frivillige organisationer og foreninger kan få brug for.

Har du brug for svar på flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din regionale Projekt Frivillig konsulent eller Landssekretariatet - find os her.

Del din fritid og vind 15.000 kr.

I uge 40 og 41 afvikler Projekt Frivillig en landsdækkende kampagne. Er du elev på en af landets ungdomsuddannelser, kan du vinde 3 x 15.000 kr., hvis du tager et billede af dit frivillige arbejde og deler det på Facebook eller Instagram under hashtagget #DelDinFritid14. Hashtagget skal også fremgå af billedet, og du skal lige smutte ind forbi vores kampagnehjemmeside www.deldinfritid.dk og tilmelde dig. Det er nemt at deltage, og du kan løbe med 15.000 kr. til din klasse.  

Er du frivillig, men ikke elev på en ungdomsuddannelse, så vil vi stadig meget gerne se billeder fra dit frivillige arbejde. Vi er helt vilde med frivillige, så tag et billede og del det med os på #DelDinFritid14. 

Powered by Webnodes CMS and Filecamp