- Til foreninger og organisationer

Nyheder

4. juli 2014, kl. 13:38

Projekt Frivillig ønsker god sommer

Læs mere..

1. juli 2014, kl. 13:41

Gratis, frivillig lektiehjælp efter sommerferien

Læs mere..

27. juni 2014, kl. 12:44

Foreningslivet i Danmark er unikt

Læs mere..

Se alle nyheder

Se nyhedsbreve

Undervisningsministeren kårer Månedens Frivillig

Den 21. maj kårede undervisningsminister Christine Antorini fem inspirerende frivillige elever fra Jordbrugets UddannelsesCenter Århus som Månedens Frivillige. Projekt Frivillig, de fem vinder-elever og en masse medrejsende klassekammerater og lærere var i Undervisningsministeriet til overrækkelsen, hvor ministeren roste de fem elever til skyerne. Hun understregede det frivillige arbejdes store værdi for unge – både personligt, men også i forhold til at åbne døre i forhold til studie og arbejdsliv.

Til foreninger og organisationer

Projekt Frivillig har en række erfaringer med, hvilke tiltag der virker i forbindelse med at rekruttere og fastholde unge menneskers engagement i frivillige foreninger og organisationer.

Vi har også en masse forslag til, hvordan foreninger og organisationer kan strukturere, uploade og gennemføre forløb med unge frivillige.  

Dem har vi samlet i et Idékatalog.  

Når I har kigget i idékataloget og sammensat jeres forløb, kan I oprette jeres forløb i vores Forløbsdatabase.

Landssekretariatet

Hvis du har brug for flere råd eller vejledning, end dem du kan finde i idékataloget, er du velkommen til at kontakte Landssekretariatet for Projekt Frivillig. Vi kan hjælpe dig med de spørgsmål omkring Projekt Frivillig, Projekt Frivillig forløb, hjemmesiden og Frivilligbeviset.

Ligeledes har Landssekretariatet viden om unge og frivillighed, som kan være med til at opkvalificere jeres forløb.

Kontaktoplysninger på Landssekretariatet.

Projekt Frivillig lokalt

Projekt Frivillig har seks regionale konsulenter, der kan hjælpe dig med at opslå forløb, kontakt til skolernes Frivillighedsvejledere, ligesom de kan hjælpe dig med de spørgsmål, du har i forbindelse med Projekt Frivillig.

Her finder du kontaktoplysning på din regionale Projekt Frivillig konsulent.

 

Husk dit Frivilligbevis!

Har du fx været FolkemødeBuddy for en ældre medborger på Bornholm eller deltaget i andre frivillige aktiviteter i en anden organisation/forening eller på din skole?

Så husk at udskrive dit Frivilligbevis

Så kan du trygt holde sommerferie!

Månedens Frivillige

Vi kårer en elev (eller en gruppe) som ’månedens frivillige’. Vi vil derfor meget gerne have din hjælp til at finde vinderne.
Indsend et bud til mnj@frivillighed.dk med en kort beskrivelse. Så sørger vi for, at vinderne får en Projekt Frivillig T-shirt og omtale på Projekt Frivilligs platforme.

Powered by Webnodes CMS and Filecamp