- Til foreninger og organisationer

Nyheder

10. oktober 2014, kl. 11:15

I uge 42 sætter EU fokus på at lære programmering

Læs mere..

10. oktober 2014, kl. 08:55

Månedens Frivillig kåret i Fredericia

Læs mere..

25. september 2014, kl. 09:11

Projekt Frivillig kommer til Odder

Læs mere..

Se alle nyheder

Se nyhedsbreve

Undervisningsministeren kårer Månedens Frivillig

Den 21. maj kårede undervisningsminister Christine Antorini fem inspirerende frivillige elever fra Jordbrugets UddannelsesCenter Århus som Månedens Frivillige. Projekt Frivillig, de fem vinder-elever og en masse medrejsende klassekammerater og lærere var i Undervisningsministeriet til overrækkelsen, hvor ministeren roste de fem elever til skyerne. Hun understregede det frivillige arbejdes store værdi for unge – både personligt, men også i forhold til at åbne døre i forhold til studie og arbejdsliv.

Til foreninger og organisationer

Projekt Frivillig har en række erfaringer med, hvilke tiltag der virker i forbindelse med at rekruttere og fastholde unge menneskers engagement i frivillige foreninger og organisationer.

Vi har også en masse forslag til, hvordan foreninger og organisationer kan strukturere, uploade og gennemføre forløb med unge frivillige.  

Dem har vi samlet i et Idékatalog.  

Når I har kigget i idékataloget og sammensat jeres forløb, kan I oprette jeres forløb i vores Forløbsdatabase.

Landssekretariatet

Hvis du har brug for flere råd eller vejledning, end dem du kan finde i idékataloget, er du velkommen til at kontakte Landssekretariatet for Projekt Frivillig. Vi kan hjælpe dig med de spørgsmål omkring Projekt Frivillig, Projekt Frivillig forløb, hjemmesiden og Frivilligbeviset.

Ligeledes har Landssekretariatet viden om unge og frivillighed, som kan være med til at opkvalificere jeres forløb.

Kontaktoplysninger på Landssekretariatet.

Projekt Frivillig lokalt

Projekt Frivillig har seks regionale konsulenter, der kan hjælpe dig med at opslå forløb, kontakt til skolernes Frivillighedsvejledere, ligesom de kan hjælpe dig med de spørgsmål, du har i forbindelse med Projekt Frivillig.

Her finder du kontaktoplysning på din regionale Projekt Frivillig konsulent.

 

Del din fritid og vind 15.000 kr.

I uge 40 og 41 afvikler Projekt Frivillig en landsdækkende kampagne. Er du elev på en af landets ungdomsuddannelser, kan du vinde 3 x 15.000 kr., hvis du tager et billede af dit frivillige arbejde og deler det på Facebook eller Instagram under hashtagget #DelDinFritid14. Hashtagget skal også fremgå af billedet, og du skal lige smutte ind forbi vores kampagnehjemmeside www.deldinfritid.dk og tilmelde dig. Det er nemt at deltage, og du kan løbe med 15.000 kr. til din klasse.  

Er du frivillig, men ikke elev på en ungdomsuddannelse, så vil vi stadig meget gerne se billeder fra dit frivillige arbejde. Vi er helt vilde med frivillige, så tag et billede og del det med os på #DelDinFritid14. 

Powered by Webnodes CMS and Filecamp